2019/03/24

14 ASUA LOSISTA & JAPANISTA

Helleasujen lisäksi kuvailin myös asuja joita tuli käytettyä viileämmillä keleillä! Losissa oli tuolloin vajaa 20 astetta lämmintä ja Japanissa oli vain 5-10 astetta lämmintä. Mulla oli koko matkan ajan mukana nahkatakki, sekä musta pidempi takki, mutta niitä ei tullut käytettyä missään muualla, kuin Japanissa ja Losissa. Japanista oli vielä ostettava paksumpi takki paikan päältä, mutta muuten pärjäsin hyvin näillä vaatteilla mitä olin pakannut mukaan lähtiessä! Toki näin jälkikäteen ajateltuna, olisin ottanut kotoa Addun legginsien sijaan nahkahousut mukaan (yritin metsästää näitä jokaisesta maasta, mutta turhaan..) ja vaaleiden farkkujen sijasta olisin ottanut mustat farkut, jotka olisivat sopineet yhteen paremmin jokaisen asukokonaisuuden kanssa.

Yläosat: Musta pitkähihainen body, nahkatakki, valkoinen neule, ruusutoppi, leopardibody, valkoinen pitkähihainen, valkoinen off-shoulder pitkähihainen, vaaleanpunavalkoinen off-shoulder, valkoinen neulemekko, musta pitkä takki, valkoinen pörrötakki ja adidaksen huppari x 2.

Alaosat: Bikbokin revityt farkut, mustat peruslegginsit, Adidaksen mustat ja tummansiniset legginsit, viininpunaiset treenihousut ja Niken mustat treenihousut.

Asusteet ja kengät: Adidaksen lenkkarit, flipflopit, mustat maiharit, Louis Vuittonin Neverfull, Vuittonin Keepall, vyölaukku, Chanel, reppu, 1x kaulahuivit.

Takkeja 3 kpl
Farkkuja 1 kpl
Legginsejä 3 kpl
Pitkähihaisia 3 kpl
Huppareita ja neuleita 4 kpl
Kenkiä 3 kpl
Laukkuja kokonaisuudessaan mukana oli 5 + 1 reppu (lähdin kahden laukun kanssa, eli shoppailin selkeästi näitä laukkuja tältä reissulta.. :D Kakki oli kuitenkin ahkerassa käytössä!)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti