2019/03/18

OMA KOTI KYLLÄSTYTTÄÄ

Olen aina ollut luonteeltani sellainen, joka kaipaa uusia tuulia ja muutoksia aika useasti, ympäri vuoden ajan. Nyt kun kevät alkaa lähenemään, alkaa myös kodin sisustushaaveet ja siivousasiat pyöriä mielessä. Heti kotiin palattua teinkin meille perusteellisen järjestelyprojektin ja sain myös heitettyä neljä Ikean säkillistä tavaraa kirppikselle. Vaikka kaapit on ihan järjestyksessä, niin silti jokin asia meidän kotona mättää ja olen huomannut ehkä haaveilevani vähän erilaisesta sisustuksesta.

Olemme asuneet timanttikodissa jo useamman vuoden ja tällaisena harakkana se on tuntunut aina ihan omalta jutulta. Nyt kuitenkin timanttisuus on jollain tapaa alkanut hiukan kyllästyttämään ja kaipaisin kotiimme ehkä vähän jotain rouheutta, en kuitenkaan mitään liian värikästä tai näyttävää, mutta jotain erilaista. Ehkä jotain uniikkia. Rakastan kuitenkin tämän lisäksi myös vaalenpunaista ja valkoista, joten en haluaisi heittää niitä kuitenkaan pois, vaan pitää jollain tapaa sisustuksessa mukana. Tämä on vaan vähän hankala yhtälö, kun toinen puoli minusta kaipaa jotain rouheutta sisustukseen, kun toinen puoli minusta tykkää näistä hempeistä sävyistä ja neutraalista sisustuksesta..

Nyt tosiaan sisustushaaveet on aikalailla auki ja olen yrittänyt tehdä pieniä muutoksia tekstiilien ja viherkasvien avulla ja yrittänyt himmailla tämän sisustushomman kanssa, etten nyt pistäisi kaikkia huonekaluja myyntiin samantien ja osta joitakin tilalle. Jos meillä lähtee huonekalut vaihtoon, niin veikkaan sen olevan aika pitkä prosessi, koska en tykästy kaikkiin huonekaluihin kovinkaan helpolla ja sitten kun täydellinen versio löytyy, niin se on yleensä melko hintava. Uusi sohva olisi kuitenkin huonekaluista numero ykkösenä menossa vaihtoon, koska kohta meidän sohva on niin puhkikulutettu, että on pakko iskeä se johonkin juhannuskokkoon palamaan.

Eli vähän sekavilla fiiliksillä mennään kevättä kohti, koska en todellakaan ole varma, mitä oikein tänne kotiin haluan. Hassua, että joskus aiemmin olin jotenkin todella varma kaikista materiaali/sisustusvalinnoista, mutta nykyään etsin, etsin ja vielä lisää etsin täydellisiä sisustusvaihtoehtoja, enkä meinaa löytää niitä sitten millään. Yöpöytiäkin olen tainnut metsästää viimeiset kaksi vuotta ja nyt alan ehkä varmistumaan vasta, mitkä tänne haluan. Ehkäpä siis meidän sisustukseen alkaa tulla muutoksia, mutta hyvin hitaalla vauhdilla.

6 kommenttia:

 1. Pakko kysyä, että ootko horoskoopiltasi kaksonen?:"D Oon meinaan ihan samanlainen, että kyllästyn helposti ja tietyn sisustusjutun löytäminen vie kauan aikaa, että löytyy mieluinen.:D Oon huomannut, että ulkomailta löytyis vaikka ja mitä, mutta tuotteet ja kuljetukset olis vähän hinnakkaampia tänne Suomeen... Innolla kyllä ootan sun sisustuspostauksia!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah en oo! :D Oon syntynyt joulukuussa eli oon jousimies! Mut tää piirre on vähän outo kun se on tullut vasta tässä parin vuoden aikana, ehkä kun omat kulutustottumukset on hiukan muuttuneet eikä halua enää tehdä mitään hätiköityjä ostoksia :D Se on välillä vähän rasittavaa kun ei meinaa millään löytää täydellisiä tuotteita ja sit tietty löytäis ulkomailta, mut just noi kuljetukset on sit aika hintavia! Ihana kuulla, tuun kyllä postailemaan tänne piakkoin jotain! <3

   Poista
 2. Sun sisustusmaku on kyllä aivan ihana :-) Monesti saanut siitä hurjan paljon vinkkiä omaankin kotiin! Ja ymmärrän sua ihan täysin tuossa, että aina välillä tulee se fiilis kun tekis mieli heittää kaikki uusiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna! <3 ihana kuulla et oot saanut vinkkejä itselleskin! ;) mut joo nyt on just toi fiilis, et ois ihana heittää melkein kaikki uusiks :D!

   Poista
 3. Sun sisustus on niin ihana ja haluaisin tätä valkoista enemmän tänne tummaan luukkuun, mutta tosi asiaa. Siis kyllä jos kolmeen vuoteen ei vaihdu kun sohvatyynyt (meillä) niin alkaa se oma koti kyllästyttää. Pitäisi suostutella toi mister nyt niihin muutoksiin tän kodin sisustusta ajatellen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset! <3 voin kyllä uskoa jo tuossa tilanteessa että alkaa kyllästyttämään! Ehkä alat pieniä muutoksia ehdottamaan niin pääset vaihtamaan sisustusta edes pikkuhiljaa? ;)

   Poista