2015/12/18

Lontoon shoppailuja

Noniin, nyt vihdoin niitä Lontoon shoppailuja! Reissusta onkin kulunut jo reilu viikko ja nyt vihdoinkin pääsin kuvailemaan näitä ostoksia! Kaikkia juttuja en muistanut kuvailla tähän, mutta eiköhän kaikki  vaatteetkin tule näkymään tulevissa asukuvissa.

Aina kun lähden ulkomaille, niin ensimmäiset shoppailut tuleekin tehtyä jo lentokentällä. Nyt tarttui meikkipuolelta mukaan Lancomen meikinpohjustusaine ja MACin huulipuna sävyssä Matte naturally transformed A45.

Koko reissulta tarttuikin takkeja ehkä enimmäkseen mukaan, yksi takki jäi siis kuvaamatta vielä. Zaralta löytyi kauan toivomani musta villakangastakki, H&M alessa löytyi myös ihana nahkatakki karvakauluksella ja Valkoinen takki karvakauluksella löytyi Primarkilta.

Vaatekaappini kaipasi paljon uusia peruspaitoja ja niitä  tarttui ainakin Primarkilta mukaan!

Victoria Secret`s kauppa on ehdottomasti suosikkini. Ainoa miinus on se, että noita isoja liikkeitä on aika harvassa paikassa. Nyt kuitenkin pääsin taas vihdoin tuonne omaan karkkikauppaani Dubain matkan jälkeen, ja mukaan lähtikin alusvaatteiden lisäksi aamutakki, jota olinkin etsinyt neljä vuotta.

 H&M:llä tuli shoppailtua yllättävän paljon. Yleensä en käy ulkomailla edes tällaisissa "perus" kaupoissa, joita löytyy siis Suomestakin. Nyt kuitenkin nappasin parit uudet kengät mukaan, polveen saakka ylettyvät saappaat ja uudet nilkkurit!

Kaikkea pinkkiä ja kimaltavaakin löytyi mun shoppailukasseista. Rannekoru Primarkilta, samoin kuulokkeet ja puhelimenkuoret Victoria Secret`siltä.

2 kommenttia:

  1. oi mitä kaikkia ihanuuksia! Kyllä olis aika hurjan siistiä päästä shoppailemaan Lontoon kulmille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä lähtemään sinne, shoppailupaikat on kyllä parhaimmasta päästä :)

      Poista