2015/12/06

Neverfullin pesupäivä

Luottolaukkuni Louis Vuitton Neverfull MM Azur on kulkenut mukanani nyt kahden vuoden ajan lähestulkoon päivittäin. Ostin tuon laukun silloin Dubaista ja laukku on kyllä kestänyt äärettömän hyvin käyttöä! Laukku onkin käytännöllisin kun kuljetan melkein koko omaisuuttani tuolla mukana.Ihmettelen myöskin, miten hyvin nuo ohuet kantokahvat ovatkaan kestäneet suuriakin painomääriä.

Olen kuitenkin ollut vähän laiska pitämään huolta tästä ja nyt ajattelinkin ennen Lontoon matkaa, että laukkuni kaipaisi pientä siivouspäivää. Laukun tyhjennyksen jälkeen näkikin, miten likainen tuo laukku olikaan sisältä! Mm. yksi päivä mulla vuoti pepsi maxia tuonne laukun reunalle, raukka laukku.. Ehkä pidän jatkossa siitä vähän parempaa huolta!

Laukun pesinkin sisäpuolelta ihan harjan ja veden kanssa. Kaikki tahrat eivät lähteneet sisäpohjasta, mutta laukusta tuli heti siistimmän näköinen. Pinnassa ei ollutkaan pahemmin mitään likatahroja. Ruutukuosi onkin canvasta ja sen putsasin ihan vauvojen puhdistuspyyhkeellä. Laukun metalliset osat pyyhkäisin myöskin näillä puhdistusliinoilla. Mulla onkin alkanut jo laukusta alkanut metalliosat vähän kulumaan, varsinkin sisäpuolelta..

Nahkaosat käsittelin ihan nahanhoitoaineella. Mun laukussa ainakin nuo nahkaosat on alkaneet hyvin pehmentymään ja nyt ne kaipasivatkin vähän vaan huolenpitoa!

Nyt laukku on ainakin vähän puhtaampi reissua varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti