2016/12/18

JOULUKUUN SUOSIKKEJA

Heippa! Viikonloppu on onneksi nyt vietetty ja huomenna olisi taas paluu arkeen, huh! Eilen vietettiinkin meillä mun synttäreitä, oli kyllä hurjan hauskat kemut, kiitos kaikille jotka olitte paikalla! Tänään olenkin sitten vain käynyt tallilla ja nyt aion viettää loppupäivän luultavasti sohvalla katsoen kaikkia ihania jouluisia elokuvia. Ajattelin kuitenkin tulla jakamaan teille tänne jouluaiheisempaa postausta, nimittäin tähän astisista suosikeista, jotka on nyt joulukuussa olleet kovassa käytössä!

Glögiä on tullut litkittyä melko paljon viime aikoina ja ehdoton lempparini onkin tuo vaalea glögi!

Shoppailupuolella on ollut vähän hiljaisempaa, koska olen yrittänyt säästää vaan kaikki ylimääräiset ja sitten olen ostanut muutamat joululahjat valmiiksi. Kaipasin kuitenki vanhojen jo vähän rähjääntyneiden kotitossujen tilalle uusia tossuja ja nämä ihanat puputossut löytyi Cubuksesta jossa oli vielä yhdet omaa kokoa olevat tossut jäljellä!

Toinen lemppari vaateostos on ehdottomasti nämä Adidaksen legginsit, jotka löysin vihdoin omassa koossa Junkyardilta. Mulla löytyy lähes samat pökät myös harmaana, mutta mustille oli myös kova tarve, eli näistä tuli ihan luottohousut kyllä arkikäyttöön!

Kotiin on tullut hankittua muutamia pieniä sisustusesineitä joulukoristeiden rinnalla. Nämä ihanat koriste ananakset löysinkin paikallisesta Halpa-hallista!

Uuden vuoden meinaan aloittaa järjestelemällä kaikki tavarat ja siivota kodin kunnolla. Uusin Konmarin kirja onkin nyt luettavana ja en malttaisi millään odottaa että pääsen kunnolla siivoilemaan! Olen myös laatinut listan, mitkä kaikki tavarat haluan uusia kokonaan mieluisammaksi.

Joulussa yksi lempparijuttu on kyllä ehdottomasti myös joululahjojen paketoiminen ja kuusen koristelu! Onneksi löysin söpöä Riviera Maisonin lahjanauhaa Kaluste Ojalan liikkeestä!

Ehdoton uusi lemppari joulukonvehdeissa on kyllä nämä Omarin suklaiset herkut! Näitä onkin löytynyt meidän olohuoneen pöydältä vähän väliä, mutta purkki kyllä tyhjenee melko nopeasti aina..

Ja sitten viimeisimpänä eiliset synttärikemut! Oli kivaa viettää synttäreitä tyttöporukalla meillä ja uskokaa tai älkää, vietin eilen ensimmäistä kertaa elämässäni viini/juusto iltaa.. :D En ole koskaan myöskään innostunut oikein juomaan viiniä, joten nyt tuli hiukan aikuinen olo hahah! Ensi viikolla kuitenkin on vasta mun oikea synttäripäivä, eli en ole vielä vanhentunut vuotta lisää ;)


2 kommenttia:

  1. Noi Omarin uutuudet eivät olekkaan osuneet silmäään, ne tulee siis varmasti kokeiluun! Glögiä on tullut myös juotua paljon..
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo kannattaa ehdottomasti maistaa noita omareita! :)

      Poista