2016/12/03

MUN VAPAAPÄIVÄ @ NUNUCO DESIGN

Vapaapäiväni yleensä kuluvat tekemällä kaikkia to-do listan asioita. Välillä kuitenkin vietän "vapaapäiviä" jolloin keskityn oikeastaan kaikkiin blogijuttuihin. Joskus on kiva vain pitää ns. "toimistopäivä" ja viettää kokonainen päivä pyjamassa sängynpohjalla läppärin kanssa. Postauksen yhteistyössä on Nunuco Design.

Aamuni alkavat aina veden juonnilla ja samalla vedänkin kaikki  vitamiinit samalla. Tämä spesiaali aamu alkoikin lukemalla kirjaa sängyssä. Tästä yskisarvismukista on tullut kyllä ehdoton lempparini, veden juonti on paljon kivempaa kun mukikin on mieluinen hahah! Mukin löydät täältä.

Rakastan myös juurikin suunnitella päiväni tarkasti ja tehdä to-do listoja. Minulla on käytössäni kyllä kalenteri, mutta kalenteriin ei tule merkattua mitään pienempiä asioita. Tämä Day planner onkin erinomainen siihen, tähän voin kirjoittaa niin kauppalistat, menot kuin ne pienimmätkin jutut sieltä tehtävälistalta. Tämä day planner löytyy täältä. 

Toimistopäiväni muuten kyllä kuluu lähinnä somen parissa ja blogipostauksia tehdessä. Puhelin ja läppäri ovatkin sitten koko päivän oikeastaan koko ajan käytössä. Söpöt ananaskuoret löydät täältä.

Oletko jo tutustunut Nunucon verkkokauppaan? Nunuco Design on lähtöisin ihan Jyväskylästä ja tuotteiden toteuttaminen ja suunnittelu tehdään myöskin siellä! Kyseisestä verkkokaupasta löytyy niin puhelimenkuoria, kalenteita, meikkipusseja jne. Jos olet myös marmorikuosin suuri ystävä, niin kannattaa käydä kurkkaamassa kaikkia ihania marmorikuosi tuotteita!

Nyt jos ette ole vielä ostaneet kaikkia joululahjoja jemmaan niin saattekin käyttöönne vielä Nunucon verkkokauppaan alekoodia! Koodilla MIINAKAROLIINA saat -15% koko tilauksesta! Koodi on voimassa 10.12 saakka joten eikuin joululahjaostoksille vielä!


(kun teet tilauksen ennen 13.12 niin saat vielä tilauksen ennen joulua kotiisi!)

2 kommenttia:

  1. Oon muutamilla jo nähnytkin tuollaisen yksisarvismukin ja voi miten sulonen se onkaan :'D Täytyy varmaan itekkin laittaa tuolta nyt jotain tilaukseen kun saa hyvän alennuksenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihan supersöpö! Ja plussaa et on sellainen limsamukin kokoinen ettei oo liian pieni :)

      Poista