2016/12/25

MILTÄ NÄYTTÄÄ MEIDÄN JOULU? 

Helou ja kivaa joulupäivää sinne! Monissa blogeissa onkin jo vilkkunut postauksia jouluaatosta ja ajattelin tulla itsekin toteuttamaan tänne sellaisen muutaman kuvan kanssa. Jouluaatto meni ihanan rennosti, meillä nukumme jouluaattona aina vähän pidempään ja sitten herätään katsomaan joulupukin kuumalinjaa, syömään riisipuuroa ja viettämällä aikaa vaan kotona. Iltapäivästä kävimmekin viemässä sitten haudoille kynttilät ja sen jälkeen tulimme syömään kotiin jouluaterian.

Joululahjat avattiinkin sitten vähän pitkin päivää, meillä ei ollut kuin muutama paketti enää kuusen alla, koska suurin osa ainakin omista lahjoista oli avattu jo synttäreinä, tai sitten lahjat olivatkin niin isoja, ettei niitä edes paketoitu! Lahjojen avaamisen jälkeen katsottiinkin mahat täynnä Samu sirkan joulutervehdystä ja sen jälkeen käytiin joulusaunassa. Kaikinpuolin siis tosi rento jouluaatto!

Tänään rento joulumeininki on oikeastaan jatkunut vähän samaan malliin, tultiin käymään Anoppilassa kylässä ja illalla olisi tarkoitus pakata huomisen reissua varten valmiiksi. On niin kivaa päästä jatkamaan tätä lomailua tuonne Lapin puolelle,jee!!'

Miten teidän joulu meni?

4 kommenttia:

 1. Just parhaimpia tuollaiset rennot joulut! :D
  Michaela
  http://halfwaythere2.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on kyllä! ei joulusta kuuluisikaan stressata tai häärätä joka puolella koko ajan :D

   Poista
 2. Mä en kestä tuota pikku mopsia, niin ihana :D♥ Ihan älyttömän kivoja kuvia ja rento joulu ollut teillä, niin parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah babar on kyllä aina niin kuvauksellinen :D Ja kiitos, tällaiset joulut on kyllä parhaita<3

   Poista