2016/12/26

MY DAY & RANDOM B-DAY PIC

Olisikohan jo aika kirjoitella tänne uutta My day-postausta? Kuvasaldo jäi hiukan vähäisemmäski meidän viime viikon kylpyläreissulta, mutta ajattelinkin laittaa tähän postaukseen sitten sekalaisia kuvia mun synttäreiltä, niin itse tyttöporukan bileistä, kuin Helsingin päässäkin otetuista kuvista. Kirjoittelinkin puhelimen muistiin viime viikon torstaina kaikki päivän menemiset, eli synttäreiden jälkeisestä päivästä!


05:30 Herään ensimmäisen kerran hotellilla. Harri nukkuu sängyssä poikittain, ettei tippuisi sänkyjen välisestä raosta :D Pyörin sängyssä varmaan yli tunnin ja yritän saada väkisin unenpäästä kiinni. Harkitsen jo lähteväni kohtapuoliin itsekseni aamupalalle..

09:00 Herätyskello on soinut viimeisen tunnin ajan. Eli ilmeisesti nukahdin uudestaan.. Lähdemmekin äkkiä hotelliaamupalalle, kun se loppuu jo puoli kympiltä!

9:42 Takas hotellihuoneella, aamupalan jälkeen koomaan sängyllä maha täynnä.. Aamupalalla oli ihana suklaaputous, jota ei kyllä ikinä voi vastustaa.. Vetäisen kuitenkin uikkarit päälleni ja lähdemme vielä käymään kylpylän puolella.

10:59 Kylpylästä palattu vielä hotellihuoneelle pakkaamaan kamppeet ja meikkaamaan ennen lähtöä!

12:11 Seuraavaksi suuntaammekin Ikeaan ostoksille. Menemmekin suoraan tavarapuolelle jossa törmäänkin vanhaan luokkakaveriini Reettaan jonka kanssa vaihdetaankin äkkiä kuulumiset. Valitsen sitten omat kamani nopeasti kyytiin kun Harri tuntuu olevan taas hyvin tyytyväinen kyseisessä pakassa :D Kassan kohdalla lähden vielä nopeasti hakemaan kaverille lampun mukaan ja sitten saammekin lastattua tavarat auton kyytiin!

13:30 Next stop Helsingin keskusta. Saatiin autolle näppärästi paikka Espan aukion vierestä, mutta älyämmekin sitten että siinä saa parkkeerata vain tunnin ajan. Säntäämme sitten äkkiä stokkalle jossa halusin käyttää "villin kortin", eli lapun minkä sain H:lta joulukalenterista, jossa luki että saan käyttää 30euroa haluamassani kaupassa. Olen menossa ostamaan Urban Decayn meikin kiinnitesuihketta, mutta se onkin tietysti loppunut sieltä.. Juoksemme vielä Sokokselle katsomaan, löytyisikö purkkia sieltä ja sieltä saankin napattua sen mukaan. Pysähdymme hetkeksi vielä Starbucksille syömään kakkupalat ja otinkin oman chai latten mukaani. Tunti ei ole vielä vierähtänyt, joten yritämme ottaa vielä muutamat kuvat hämärästä kelistä huolimatta.

 14:34 Autossa kotimatkalla, hörpin viimeisiä chai latteja, kirjoittelen näitä päivän menoja muistiin ja alan tekemään koneella blogijuttuja.

15:45 Pysähdytään renksun ABC:llä hakemassa kahvit ja redbullit. Eksyn aina samalla paperikuuhun ja taas tekisi mieli ostaa muutama uusi sisustusjuttu! Harri kuitenkin nappaa meille mukaan vaan hääkakkuun kuuluvan koristeen jota ollaan etsitty jo jonkun aikaa :D

17:55 Kotimatka on tuntunut niin ikuisuudelta. Olen matkalla yrittänyt katsoa Kardashianien jaksoja, mutta luovutin pätkivän netin takia. Onneksi ollaan vihdoin Jyväskylässä ja hoidetaankin muutamat sisustushankinnat ja haetaan vähän ruokaa.

19:15 Vihdoinkin kotona! Puretaan auto kaikista romuista ja kotona minua odottaakin yksi lahjapaketti, kukka ja uusi sohvapöytä! Heitän äkkiä kinkun pois jääkaapista sulamaan ja alan purkamaan tavaroita paikalleen.

21:15 Ikean hylly kasattu, check! Järjestelenkin vaatehuonetta innoissani aivan uusiksi. Sen jälkeen vienkin roskat ja haen samalla postin.

21:22 Postilaatikosta löytyikin kaksi kivaa pakettia, toinen menee H:lle joulukalenteriin jouluaatoksi ja toinen onkin Wishltä tullut selfievalo :D Testailen valoa innoissani ja löhöän hetken sohvalla katsoen stand up ohjelmaa.

22:00 Sohvalla ollessa tulee hiukan kuumeinen olo. Käyn mittaamassa lämmön, mutta kuumetta ei kuitenkaan ole. Vaikka olo on vähän kipeä, aloitan joulusiivouksen pyyhkimällä pölyjä ja laittamalla sisustusjuttuja paikalleen.


22:58 X-factoryn hälinä kuuluu telkkarista. Sain siivottua kaiken, mutta en jaksa laittaa uusia lack-hyllyjä seinälle. Laitankin H:lle viestiä, milloin se tulee kotiin, että saa asentaa hyllyt seinälle. Laitan uunin päälle ja aukaisen kinkun paketistaan. 

23:55 Alankin putsaamaan vaatehuoneessa meikkipöydän peiliä ja meikkien säilytyslokeroita. Kinkku on ollut uunissa puoli tuntia ja käyn laskemassa uunin lämpötilaa. Samalla laitan herätyksen aamuksi, että muistan ottaa kinkun ajoissa pois. Lopetan nyt vihdoinkin siivoamiset ja otan pepsi maxin mukaan sohvalle ja näpyttelen taas puhelimen muistiin näitä päivän menoja ja tsekkaan kaikki somekanavat samalla läpi.

00:28 Lähden hampaiden pesulle kun H saapuu samaan aikaan kotiin. Säntäänkin heti kysymään voidaanko laittaa ne hyllyt seinälle ja hyllyt onkin jo pian paikallaan. Alan pohtimaan samalla pikkueteisen kalusteita, pitäisikö niitä maalata jossain vaiheessa, mutta sitten päätän jättää pohdinnat siihen ja mennä nukkumaan!


2 kommenttia:

  1. Olipa kiva myday postaus! Ihana päivä teillä ollut helsingissä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos! joo tää oli kyllä kiva päivä, olis saanut vaan olla enemmän aikaa tuolla! :)

      Poista