2016/12/15

UUSI KALENTERI UUDELLE VUODELLE.


Vuosi vaihtuu alle kuukauden kuluttua.. Oletko jo hankkinut ensi vuodelle uuden kalenterin? Kalenteri on ainakin itselleni melko elintärkeä, koska muuten en millään muistaisi kaikkia mahdollisia menojani! Kalenteriin tuleekin merkattua kaikki pienimmätkin muistettavat ja työasiat, mutta ehkä tärkeintä kuitenkin on, että se kalenteri on mieluisan näköinen ja sellainen, jonne myöskin tykkää laittaa niitä muistiinpanoja!


Olenkin nyt monena vuotena aina tilannut kalenterini persoonallinenkalenteri.fi sivustolta. Mikäs sen parempaa, kuin että saa tilata juuri sen näköisen kalenterin, kuin itse haluaa?! Kalenteriin sai valita niin sivujen värityksen, millaisia sivuja tarvitset kalenteriin, kuin itse kannetkin. Oman kalenterini sisältä löytyykin niin viikon treeneille sekä to-do listalle omat lokeronsa. Tarvitsen myös kalenteriin paljon tyhjiä sivuja ja niitä riittääkin tässä hyvin! Ainiin ja kokovalintoja on myös monia, mutta itselläni on kyllä vuodesta toiseen toiminut tämä A5 kokoinen versio!


Ulkonäkö kalenterissani on vuodesta vuoteen melk samantyylinen, koska vaaleanpunaiseenhan ei voi ikinä kyllästyä hahah!  Joko sinä olet hankkinut jo ensi vuodelle kalenterin? Tässä vielä edellisinä vuonna tilatut kalenterit:


 Yhteistyössä Persoonallinen Kalenteri2 kommenttia:

  1. Oi vitsit! Oon joskus tehnyt tuolla kalenterin, ja oonkin unohtanut koko sivuston täysin! Täytyypä katsoa jos ois aikaa tehdä itselle uusi kalenteri, koska en oo sitä vielä hankkinut ensi vuodelle! :-D Ihana tuo sun kalenteri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä kiva sivusto kun saa ainakin just sellasen kalenterin kun tarvii! :)

      Poista