2016/12/05

JÄÄKARHUTAKISSA

Takki Gina tricot (tämä on oikeasti sinin takki..) | Kengät Nike air Max | Nahkahousut Vila | Laukku Louis Vuitton

Ensimmäiset paleltumiset asukuvissa, check! Näistä asukuvista olisin voinutkin ennemmin koota sellaisen "epäonnistuneet asukuvat" postauksen, mutta löysin nyt edes muutaman onnistuneen otoksen. Kylmän viiman takia kuvaajan ja omatkin sormet meinasi jäätyä, hiukset meinasi olla koko ajan sekaisin ja kamera oli vielä tehnyt kuvien laadusta melko kökköä. Noh, mutta näillä mennään, toi pörrötakki oli niin söpö että oli pakko saada tästä asusta kuvat napattua!

Olen jotenkin aivan sekasin päivistä ja todella outoa että nyt on maanantai! Heräsinkin herätyskelloon jo näin aikaisin ja kipitinkin äkkiä tarkastamaan, mitä joulukalenteristani löytyy tänään! Harri on tehnyt mulle tänä vuonna joulukalenterin ja tänään luukusta löytyikin kolme sukkaa?! hahah en tiedä kyllä mikä siinä oli ideana ja laitoinkin H:lle viestiä, että omistanko nykyään kolme jalkaa :D Täytyy varmaan laittaa tänne blogin puolelle sitten yhteenveto kaikista joulukalenterin lahjoista, kunhan kalenteri on avattu loppuun! Nyt kuitenkin alan valmistautumaan loppupäivän juttuja varten, ensimmäisenä suuntaan salille ja sitten vielä olisi tarkoitus leipoa itsenäisyyspäivää varten kakku! 

Mitäs sun maanantaihin kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Ihana takki! :-) maanantaihin päättyi työputki ja alkoi vapaat just sopivasti itsenäisyyspäivälle. Uunin lämmitystä, siivoilua ja lumitöitä on tiedossa! Mukavaa alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haluaisin niin ton takin omakseni ;) sun maanantai kuulostaa kyllä ihanalta, kotona oleminen on just parasta!

      Poista