2016/12/07

MITEN LÖYTÄÄ KEHYKSET YHDELLÄ EUROLLA?Yhteistyössä Instrumentarium

Euron merkkikehykset? Ensimmäisenä ainakin itselleni tulee mieleen, että kyseisestä mallistosta ei kyllä löydy omaan naamaan sopivia silmälasikehyksiä. Yllätyin kuitenkin kun kävin sovittelemassa instrumentariumin 1 euron kehysvalikoimaa, miten aloinkin yhtäkkiä hamstraamaan käteeni monia eri kehys vaihtoehtoja!

Vaikka en tarvitsekkaan vielä silmälaseja, niin haluaisin vieläkin sellaiset "asusterillit". Tällaiset euron kehykset voisivat olla hyvä vaihtoehto, koska silloin ei tarvisi maksaa kehyksien lisäksi kuin ne lasit ilman vahvuuksia. Omaa silmääni eniten kyllä mielytti mallistossa vähän "isommat" ja kissamaiset silmälasit. Näissä tietysti pätee sama, kuin aurinkolaseissa, melko samalla mallilla mennään siis!


Tosiaan, minullehan meinasi tulla valinnanvaikeus näiden kehyksien valinnassa! Kokosin kuitenkin tähän kolme lemppariani ja yllätyin myös siitä, miten hauskalta punaiset kehykset näyttivätkään! Jos joskus omistan oikeat silmälasit, niin joudun kyllä ostamaan monet erilaiset, aina asuun tietty sopivat hahah!

Punaiset kehykset Calvin Klein
Mustat kehykset Fendi
Ruskeat kehykset Jimmy Choo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti