2016/12/30

X-MAS GIFT

Kirjoittelen nyt Ylläksen päästä blogia, mutta laitan vielä yhden jouluaiheisen postauksen, nimittäin ajattelin esitellä teille tämän vuoden joulu/synttärilahjat! Saan melko harvalta enää erikseen synttäri ja joululahjat, joten suurin osa näistä onkin tosiaan niitä synttärilahjoja :D Mutta olin kyllä super iloinen jokaisesta lahjasta, jokainen oli todellakin tarpeellinen ja minulle sopiva lahja! Kiitos teille jotka muistitte lahjoilla, olette tärkeitä kaikki!

Ystäväni osasivat kyllä tosiaan yllättää näillä joululahjoilla - paketeista löytyi mm. meikkejä, liikunta-aiheisia lahjakortteja sekä kasvohoidon! Perheeltäni tuli myös aina tarvittavat lahjakortit maaliliikkeeseen sekä Ikean liikkeeseen, jee! 

Kotiaiheisia lahjoja tulikin mielin määrin. Lasi ja mukivarastot saikin täydennystä Iittalan skumppalaseilla, sekä Starbucksin mukilla! 

Ja sitten täytyy ehkä myöntää, tämä oli ehdottomasti lempparilahjani. Olin toivonut tätä sohvapöytää meille jo monta vuotta, mutta kalliin hinnan vuoksi se oli jäänyt aina kauppaan. Nyt kuitenki Harri päätti itse tehdä tämän minulle lahjaksi, enkä olisi koskaan uskonut saavani näin hienoa pöytää, joka on tehty täysin itse käsin! Sohvapöydästä meinasinkin kirjoitella myöhemmin teille erillistä postausta! Muuten lahjapaketeista löytyikin sellaisia juttuja mitä en erikseen kuvaillut, kuten uusi petauspatja, ponnareita, saippuaa, arpoja jne!

Mitä löytyi sun joululahjapaketeista?

4 kommenttia:

 1. Tuo sohvapöytä on kyllä todella upea! Hyvää uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 2. Voi pojat sulla/teillä on upea sohvapöytä!! Ihana lahja kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ehdottomasti oma lempparilahja!! :)

   Poista