2016/12/12

PAKKASPÄIVÄN ASU

Takki Mango | Neule Lontoosta | Farkut Gina tricot | Hanskat Primark

Kivaa maanantaita! Tulin julkaisemaan asukuvat, jotka napattiin 15 asteen pakkasessa. Kuviin tallentui tosiaan punaisen nenän lisäksi luottotakkini, jonka olen ostanut teneriffan Mangosta viisi vuotta sitten. Vaikka kyseinen takki ei olekaan kovinkaan kuvauksellinen, niin se silti lämmittää aina kovillakin pakkasilla! Haaveilen kyllä edelleen siitä Canado coosen takista, mutta ehkä sitten ensi talvena hennon ostaa sen..

Viikko on muuten lähtenyt kivasti käyntiin, sain kuitattua tänäänkin univelat nukkumalla 15 tuntiset yöunet, heh.. Mutta tällä viikolla olisi tosi kivoja juttuja tiedossa, huomenna blogillani on synttärit tiedossa ja arvonnan voittaja selviääkin huomenna! Joku saakin sitten kivan paketin postissa Muuten loppuviikko meneekin kavereita nähdessä, häiden askarteluja tehdessä, synttäreitä suunnitellessa ja lauantaina koittaakin ihan mun synttäribileet jee! Kotiin olisikin tarkoitus tehdä siivousta ennen bileitä ja suunnitella myös leipomisia ja muita tarjoiltavia! Lähden nyt jatkamaan maanantai iltaani kahvittelemalla kavereiden kanssa ja hakemalla pakettia postista. Melko kiva viikko siis alusta alkaen! Kivaa viikkoa sullekin!

PS. kiinnostaako teitä kuulla tällaisia ihan kuulumispostauksia vai toivoisitteko asukuvien yhteyteen erilaista tekstiä?
 

2 kommenttia: