2016/05/31

H&M PAKETTI

Heippa! Eilen mun oli tarkoitus tulla tänne kirjoittelemaan, mutta täytyy myöntää, uusi ikkunenpesuvehje vei eilen voiton. Kävin ostamassa sellaisen ikkunanpesulaitteen, koska mun pitäisi pestä tällä viikolla kolmen talon ikkunat, enkä ole kovinkaan hyvä ikkunanpesijä. Eilen sitten sainkin jonkun supervimman ja hoidin kaikki to-do listalla  olevat asiat ja lopetinkin siivouksen sitten vasta 12 aikaan yöllä, hups! Tänään kuitenkin en ole koskenut kuin imuriin ja heti imuroinnin jälkeen säntäsinkin kylälle viettämään piknikkiä ja ottamaan aurinkoa. Ehkä kesäloma kuuluisi kuluttaa siellä piknikillä eikä imurin varressa? Tänään kuitenkin kylällä heiluessani sain viestin, että kauan odottamani paketti on postissa! H&M:ltä tuli tilattua kaikkea kivaa ja kaikki tilauksessa olevat jutut sattuivatkin olemaan harmaita, vaaleanpunaisia tai mintunvihreitä.

Uusi pyykkipussi tuli tarpeeseen ja Jyväskylän myymälässä ei ollut tätä kuin vaaleana. Onneksi nettikaupan puolelta löytyi myös kivan harmaa pussukka ja sain heittää vanhan rottinkipyykkikorin varastoon!

Heräteostoksia mahtui myös mukaan, mutta eihän kynttilöitä voi olla koskaan liikaa?

Pyyhkeitäkään ei minun mielestä voi olla koskaan liikaa! Nyt mukaan valikoituikin harmaat ja vaaleanpunaiset kylpy- ja käsipyyhkeet.

Vaatteita tuli tässä tilauksessa ostettua hiukan vähemmän, mutta kaikki mitä tilasin, oli mintunvihreää. Mintunvihreä crop-top ja ihanan pirtsakka palmu kuviollinen uikkari! En tiedä tulenko uimaan kyseinen uikkari päällä, koska en ole kovinkaan innokas uimari. Uikkari kuitenkin voi toimia myös shortsien kanssa rannalla!

4 kommenttia:

  1. Ihanat pyyhkeet!! Mäkin haluuuun.

    VastaaPoista
  2. Oii miten kivoja ostoksia! :) Tuo toppi on ihana. Samoin tykkään tosta kynttilästä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! Noi on kyllä ihania, varsinkin noi värit <3

      Poista