2016/05/16

BLOGINI TARINA

Vuosi taisi olla ilmeisesti 2009 vuoden paikkeilla, kun Audrey Kitching piti blogia Buzznetin puolella. Pastellivärit ja vaaleanpunainen tukka iski tuolloin skene aikoina melkoisesti ja olin aina tykännyt kirjoittamisesta. Miksi en sitten perustaisi omaa blogia? Buzznet oli vielä niin kummallinen sivusto, että eihän sinne kovinkaan moni ihminen löytäisi. Niinpä päätin alkaa kirjoittamaan blogia, nimeltään miina princess. Voi jessus, eli seitsemän vuotta sitten. Blogini oli täynnä My little ponyn kuvia ynnämuita ihania muffinssin ja dontisin kuvia hahah. Blogiin ei tullut kauheasti kuvailtua omia kuvia, paitsi satunnaisia naamakuvia. Tekstiä kirjoitin kaikesta, mutta en oikeastaan mistään järkevästä. Ehkä siitä, että olisi kivaa päästä shoppailemaan ja muuta sellaista hienoa.
 
Buzznetissä roikkuminen kuitenkin kyllästytti. Bloggerin kautta alkoi tulvia kaikkia hienoja blogeja ja aloinkin miettiä, alkaisinko kirjoittamaan ihan "oikeaa blogia", jota voisi jopa lukeakin joku? Taisin tehdä bloggeriin ainakin kolme eri blogia ja koitin kirjoittaa monta kertaa uutta postausta, mutta en millään saanut kuvia suuremman kokoiseksi. Niinpä iski aina epätoivo ja jatkoin Buzznetissä kirjoittelua. Jossain vaiheessa Miina princess alkoi kuulostamaan todella tyhmältä ja päätin vaihtaa blogin nimen Dream Dropsiksi, jonka keksin eräästä TIGI:n hiustenmuotoilutuote purkista.
 
2011 vuonna päätin vielä kerran, että kokeilen aloittaa bloggerissa uutta blogia. Vihdoin ja viimein älysin, mistä sain suurennettua kuvia ja siitä blogielämäni sitten oikeastaan alkoikin!
 
Tekstiä ei tullut paljoakaan, koska tiesin että ihmiset löytävät helpommin blogiini ja tällaisella pikkukylällä ei kauheasti bloggaajia ollutkaan. Kuvia kuitenkin tuli räpsittyä ja niitä sitten lisäilin blogiin ihan huvin vuokseni. Olin tuolloin juuri täyttänyt 18 ja hiuksetkin olivat tummanruskeat. Ekaan postaukseen muuten pääset tästä.  Jatkoin kuitenkin kirjoittelua Dream Dropsina ja kaikki kuvat olivat täysin eri kokoisia, vähän huonosti muokattuja ja teksti oli vähän mitä sattuu.
 
Tuohon aikaan kuitenkin aloin jo vähän ottamaan asukuviakin. Aluksi en meinannut millään kehdata pyytää H:ta ottamaan kuvia ja ne olikin nopeasti napatut, ehkä viisi kuvaa kerrallaan. Asutkaan eivät ole ehkä ihan sellaisia, mitä pukisin nykypäivänä vielä päälleni hahah!
 
Dream Dropsiin alkoikin sitten jossain vaiheessa tulemaan lukijoita enemmän ja samalla paskamyrskyäkin. Tuntui, että kaikki paikkakuntalaiset kävivät kirjoittelemassa ilkeitä anonyymi kommentteja, kertoen missä käyn töissä ja kuinka kauhealta näytänkään. Bloggaaminen meinasi välillä tökkiä, varsinkin ilkeiden kommenttien ansiosta tämä homma meinasi tympiä välillä kunnollakin.
 
Päätin kuitenkin jatkaa bloggaamista, olihan tämä alun perin ollut itselleni vain se päiväkirja, johon saisin kirjoitella niitä omia hömppäjuttuja. Ihan sama, vaikkei kaikki niistä tykkäisikään. Halusin kuitenkin tehdä jotain muutosta blogini suhteen ja päätinkin muuttaa ensimmäisenä nimeä. Nimi vaihtui White Wonderlandiksi jossain vaiheessa tässä kun olin sisustuspuolella ja ajattelin alkaa pitämään lähes kokonaan vain sisustusblogia. Kyllästyin, koska en jaksanut postailla pelkkiä sisustusjuttuja ja ne alkoi tuntua liian virallisilta ja aikuismaisilta. Sitten ajattelin tehdä itselleni yksi kesä "My outfit kirjan" jota varten kävimme kuvailemassa monia asukokonaisuuksia. Silloin ehkä innostuin enemmän laittamaan tänne myös asukuvista postauksia ja niinhän tämä blogin teema pysyikin sitten melko samana, kuin ennenkin. Nimi kyllä vain edelleen tökki ja aloinkin miettimään, että miksei se voisi olla vaan oma nimeni? Toinen vaihtoehto oli myös Pokkamuija, jonka nimityksen olen saanut kaveriltani hahah! Míina Karoliina kuitenkin valikoitui turvalliseksi vaihtoehdoksi ja blogi onkin siitä alkaen jatkanut sillä nimellä.
 
Blogini on kyllä kehittynyt itseni mielestä huimasti näiden neljän vuoden aikana ja olenkin huomannut, että teitä lukijoita on nykyään todellakin ympäri Suomea, eikä pelkästään täältä pikkukylältä! Olen myös saanut tehdä yhteistyötä muutamien sponsoreiden kanssa, mutta pääasiani ei ole tehdä tästä blogista mitään liian tunnettua/mainosblogia, vaan pidän sen edelleenkin omana päiväkirjanani ja sellaisena paikkana, johon saan purkaa ajatuksiani. Nykyään uskallan myös enemmän puhua bloggaamisesta, kun ennen se tuntui olevan ihmisille niin vieras juttu ja myös kaikki asukuvien ottamiset on nykyään ihan peruskauraa, vaikka ihmiset vähän tuijottelisivatkin. En myöskään jaksa enää stressata typeristä ja ilkeistä kommenteista ja nykyään blogiini tuleekin reilusti enemmän positiivista palautetta kuin sitä "hyi kun oot nykyää ruma, lopetan sun blogin lukemisen"-kommentteja. Bloggaaminen on nykyään aika jees harrastus!
 
Mun ei tosiaan pitänyt pitää mitään tällaista kilometripostausta ja nukkumaanmenokin vähän venähti, hups! Kiitokset kuitenkin ihanalle Lindalle tästä haasteesta! En haasta nyt tähän oikeastaan ketään tiettyjä, vaan kaikki halukkaat saavat kertoa tämän blogitarinan ja olisi kiva jos linkkaisitte kommenttikenttään, jos mahdollisesti kirjoititte postausta tästä aiheesta!
 
Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa.) Saat osallistua vasta saatuasi haasteen. (Ja niitähän voi vaikka pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen) Kirjoita ja julkaise oma tarina blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsiltä, voit haastaa jonkun toisen. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan. Mikäli olet instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina- haasteen käynnisti KOTOTEKO-blogi
 
Takki Nelly (ei valitettavasti löytynyt linkkiä enää sivustolta) | Farkut Gina Tricot | Laukku Louis Vuitton | Aurinkolasit New Yorker | Neule Nelly | Kengät H&M
 

6 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen ja järkyttävä taival ollut sulla blogissa, siis tarkoitan tuota että minkälaisia kommentteja ihmiset kehtaavatkin kirjoitella! Itse olen jäänyt seurailemaan blogiasi ensin sisustamisen takia, mutta myös lifestyle postaukset ovat tosi kivoja ja olen alkanut itsekkin niitä ehkä tekemään enemmän blogiini. Onneksi en ole itse kohdannut vielä paskamyrskyä, tosin ehtiihän sellainen tulemaan joku kaunis päivä kun vasta reilun vuoden olen blogiani pitänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en ymmärrä miten ihmiset jaksaa laittaa sitä negatiivistä ja todella törkeääkin kommenttia blogeihin :/ Onneksi se on kuitenkin vähentynyt huomattavasti ja toivon mukaan ei sulle osu kohdalle! Ja kivaa kun olet lukijana<3

      Poista
  2. Nää blogisi tarina postaukset on kyllä huippuja ja itsekin tälläisen toteuttaneena voin sanoa, että oli ihan hauskaakin miettiä niitä oman blogin alkuaikoja, jotka eivät ehkä niitä parhaimpia ollutkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ihan kiva käydä välillä kurkkaamassa noita vanhoja postauksia ja huomata miten pohjalta sitä onkaan aloitettu tää homma :D Mut tää on kiva harrastus kun tässä ei tuu koskaan valmiiks ja aina löytyy jotain paranneltavaa ja sitten huomaa sen kehityksen justiin kun miettii millaista se blogin pitäminen onkaan ollut!

      Poista
  3. Vihdoinkin pääsin ajatuksen kanssa lukemaan tämän postauksen ja ihan huippua, että lähdit tähän mukaan <3 Oli tosi lukea mitä käänteitä sun bloggaamisessa on ollut ja tässä oppi paljon uutta. En esim tiennytkään, että oot kirjoittanut näin kauan blogia tai ylipääntänsä eri blogeja :)) Ps. Ihanat kuvat ja asu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kyllä kirjoitellut blogia pitkäänkin ja vähän minkä nimistä :D Nyt tuntuu vihdoinkin onneks siltä, että tää alkaa tuntumaan jo sellaiselle blogille mihin oon ite tyytyväinen! Ja kiitos jälleen ihana! <3

      Poista