2016/05/19

SUMMER THINGS

Parin päivän blogihiljaisuus takanapäin! Kiireinen arki on taas vähän vienyt mennessään ja toissailtana päätinkin vaan illalla olla avaamatta läppäriä ja hengailla vaan kotona rauhassa. Nyt kuitenkin alkoi tulla jo ikävä kirjoittelemaan tänne ja kaivelinkin koneeltani kuvia, joista tuli kesä mieleen! Ja nämä kuvathan on tosiaan kuvattu jo "tänä" kesänä, eli toukokuun aikana. Vaikka sää onkin ollut vähän kesäinen ja ulkona on ihanan valoisaa niin kaipaan jo vähän niitä helteitä takaisin! :D nimim. olin tänään kuitenkin töissä toppatakki päällä välillä..
 
  Aurinkolaseja tulee käytettyä heti kun keväällä aurinko alkaa taas pilkottamaan! Arskat tuntuvat vaan olevan yksi hankalimmista ostoksista, koska mun naamalle ei meinaa sopia minkäänlaiset lasit..
 
Grillaus on kesällä kyllä huippua! Meillä onkin grillattu jo joka viikkoisesti kaikkia hyviä herkkuja. Kesäkuntoa ei siis näy tänäkään kesänä :D
 
Nämä kuvat sattuvat olemaan nyt vähän ruokapainotteisia, heh! Mutta Mansikat on kesän kyllä yksi ehdottomista herkuista! Odotan jo innolla torille tulevia Suomalaisia mansikoita ja herneitä!
 
 Pihanlaitto on myös lähtenyt tänä kesänä multa vähän käsistä. Olen tuhlannut taas omaisuuden kukkakauppoihin ja olenkin kierrellyt ihania puutarhaliikkeitä, jotka tulvivat kaikkia ihanan värisiä kukkia. Pihakin näyttää niin paljon virkeämmältä kun saa pitää kukkia ulkona!
 
 Mulle tuli myös yksi päivä pieni valinnanvaikeus kaupassa, niin päätin ostaa sitten muutaman jäätelön pakkaseen!! Mutta jäätelöt kuuluu vaan kesään. Vielä täytyisi käydä korkkaamassa jäätelökioski ja syödä kesän ekat pallojätskit.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti