2016/05/24

OMAKOTITALO HAAVEITA

kuvat etuovi.com
Eksyin selailemaan etuoven myytäviä taloja. Meinaan niin monta kertaa lähteä katsomaan hulppeita lukaaleita ja ihania valkoisia kivitaloja, vaikka tiedänkin, että en tule varmaan koskaan sellaista saamaan! Kuitenkin ajatukset harhailee hyvin useasti siihen, että haaveilen omakotitalosta. Ensimmäinen asia, mitä toivon, on isompi piha ja muutenkin enemmän tilaa. Olen melko vaativa talon suhteen, mutta ostohetkellä talon ei tarvitse olla missään priimakunnossa, koska remppaamme sen sata varmasti lattiasta kattoon kuitenkin!

Unelmieni talo olisi kuitenkin ehkä se valkoinen iso kivitalo, uima-altaalla tietysti heh! Sitten joskus, kun päätämme myydä nykyisen asuntomme ja lähteä etsimään omakotitaloa, niin se tuskin tulee kuitenkaan olemaan tuo täysin "unelmien talo". Tärkeämpää minulle on ehkä se, että kodista saa sisältä päin oman näköisensä ja persoonallisen ja sijainti on myös todella tärkeää. Haluan, että talo on lähellä palveluita, mutta myöskin, että pääsen koirien kanssa vaikka suoraan metsään kävelemään. Plussaa olisi myös ehdottomasti järvinäköala.

Kauhea hinku olisi taas muuttaa (ollaanhan me asuttu paikallaan jo vuosi hahah!) Mutta vielä olisi ainakin vuosi asuttava rivitaloasunnossa, ennen kuin kämpän voi myydä, eikä siitäkään tiedä, millon asuntomme menisi edes kaupaksi. Tykkään vaan niin paljon suunnitella jo uutta kotia, vaikkei ole varmaa, missä se tulee olemaan tulevaisuudessa. Onneksi kuitenkin yksi talo olisi kiikarissa, mutta emme tiedä milloin sinne pääsisi edes muuttamaan. Ärsyttävää kun on niin hätähousu tällaisten asioiden kanssa ja haluaisi vaan kaikki nyt ja heti! Ehkä remppailen pieniä juttuja nykyisessä kodissa ja katselen jo tapetteja, mitä voisin laittaa sitten joskus tulevaisuuden kotiin..

2 kommenttia:

  1. Mä kyllä jaan tän haaveen sun kanssa! Avasin vasta ASP-tilin ja vielä vuosiin ei ole tarkoitus ostaa asuntoa, mutta miten mä jo haaveilenkin siitä talosta mikä me joskus poikaystävän kanssa rakennetaan ja mitä kaikkea ihanaa sinne tuleekaan :D Miksi siihen on niin pitkä aika vielä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuntuu että omakotitalon hankkimiseen on vielä ikuisuus jäljellä! Oon kans miettinyt uuden talon rakentamista, mutta veikkaisin että olisin tapetoimassa seiniä jo ennen kuin ne ois pystyssäkään :,D

      Poista