2016/05/02

RIPPED JEANS

 
Takki H&M | Farkut Bershka | Kengät Nike air max | Huivi Cubus | Kello ja laukku Michael Kors
 
Tulen aina innoissani kirjoittamaan tänne postauksia, mutta aina kun istahdan hetkeksi tähän meidän sohvalle, niin voi pirulainen miten alkaakin silmät lupsumaan! Nukkuisin tälläkin hetkellä parin tunnin päikkärit ihan tuosta noin vaan. Koitan nyt kuitenkin sinnitellä ja pysytellä hereillä, päikkäreiden jälkeen tuntuu kuin olisin muuttunut joksikin paholaiseksi hahah. Ihanaa kuitenkn viettää iltoja kotona ja olla miettimättä töihin menoa. Nyt ainoastaan kun jaksaa kuukauden koulupäiviä niin sitten pitäisi saada paperit koulusta jee!
 
Moni on muuten kysellyt, missä mää nykyään asun ja mitä teen. Asun siis omassa kämpässä Saarijärven pikku kylässä. Lopetin juuri työt ja nyt vaan opiskelen viimeistä kuukautta ja kouluni on siis Lahdessa. Olen kuitenkin työharjoittelussa täällä paikallisessa yrityksessä. Valmistun siis kesäkuussa sisustusartesaaniksi ja ei, en tiedä mitä teen tulevaisuudessa. Minulla ei siis ole töitä tiedossa ja nyt en ole jaksanutkaan stressata asiasta. Olen viettänyt lomaa viimeksi joulukuussa, joten pidän mieluusti hetken ainakin lomaa, ennen kuin aloitan työt.
 
Tuossa kun kävin töissä ja opiskelin samaan aikaan, opin ainakin sen, että en saisi haalia itselleni liikaa asioita. Tuntui, että aloin kyllästyä omaan elämääni ja siihen, että koko ajan on aivan kauhea kiire ja hoppu joka suuntaan. Nyt haluankin keskittyä vaan nauttimaan tästä tulevasta kesästä ja olla stressaamatta turhista asioista! Kyllästymisen aikana myös halusin koko ajan lähteä jonnekin, kuten ulkomaille (ja haluan kyllä edelleenkin lähteä!!) ja haaveilin salaa jopa ulkomaille muutostakin. Tällaisessa pikkuisessa käpykylässä asuminen alkaa vaan välillä tympiä, vaikka pääsenhän tästä hurauttamaan Jyväskylään milloin haluankin. Mutta kuitenkin, nyt ei ole mahdollista muuttaa mihinkään indokiinaan asti, vaan olisi pysyttävä edes hetki paikallaan. Reissaaminen on ollut mulle aina tosi tärkeä juttu ja toivonkin, että pääsisimme tänä vuonna vielä jonnekin ulkomaanreissulle. Onneksi kuitenkin kesä on tulossa ja joitakin kivoja juttuja jo tiedossa, eli ehkä en tylsisty tänne kuitenkaan ihan kuoliaaksi!
 
Ihanaa auringonpaistetta sinne
 

4 kommenttia:

 1. Mä oon ihan samanlainen, että illalla on kauhee hinku päästä kirjottaan blogia ja kun sen koneen saa syliin ja istuu sohvalle ni hups, väsy :D Ihan mielettömän kivat farkut, tosi hyvät! Tollaset voisi vaikka itelleenkin hankkia vaikka yleensä en tollasista tykkääkkään, mutta noi kolahtaa myös muhun :) Ei todellakaan stressiä töistä ja tulevasta, kaikki menee ihan omalla painollaan ja kyllä niitä töitä sitten saa kun on valmis taas palaamaan siihen arkeen. Ite tein myös liikaa töitä pari vuotta putkeen ja nyt kun helpotin omaa oloa sillä suunnalla, niin elämä alkoi heti tuntua taas ihanalta ja jaksaa taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah siellä on siis ilmeisesti toinenkin joka löytää nukkumatin turhankin helposti :D ja kiitos, itsekkin tykkään noista farkuista ja ostinkin ne dubaista pari vuotta sitten! Onneksi en ole ainoa joka ei jaksa ottaa nyt huolen häivää mistään tulevaisuuden asiosta tai työkuvioista! Eiköhän asiat järjesty ajallaan :)

   Poista
 2. Tuut meille kyllä nyt tänä kesänä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kyllä tulla jos vaan saan rahaa jostain! <3

   Poista