2017/08/14

ASUNTOMESSUJEN SUOSIKIT

Asuntomessut on tältä vuodelta taas taputeltuna ja nyt onkin hyvä muistella messujen top-kohteita, jotka jäivät ainakin itselläni parhaiten mieleen. Yhtään sellaista täydellistä yksilöä ei löytynyt, aina sisustuksessa tai ulkopuolella olisi ollut jotain sellaista, jota olisin laittanut eri tavalla, mutta niinhän sitä varmasti tekisi joka kohteeseen jotain muutoksia! Tässä kuitenkin omat lempparini:



Villa Saimaanhelmi

Honkatalojen vaalea lasipalatsi - tämä oli itselleni messujen top-1 suosikki. Suurista ja korkeista lasi-ikkunoista oli suuret näkymät suoraan järven suuntaan ja ulkona suuri terassi ruokaryhmällä sekä poreammeella. Yläkerrasta löytyi makuuhuone, jonka suuren lasiseinän kautta näki myöskin järven suunnalle. Myöskin vitivalkoinen sauna ja spa-osasto oli ihanan seesteinen tila.

Sievitalo Villa Kotikallio

Tämäkin Sievitalo, joka oli Saimaanrannalla ihastutti suurilla ikkunoillaan järven suunnalle. Talossa oli hiukan persoonallisempi sisustus kuin muissa kohteissa. Kylpyhuoneissa ja vessoissa oli erilaisia ja moderneja hanoja. Yläkerrasta oli myös avarat näköalat alakertaan. Harvoin tykkään kohteista joissa on käytetty sisustuksessa paljon mustaa, mutta tässä sisustus toimi kyllä täysin!

Ainoa Villa Elisa

Ainoakodin melko perus 97 neliön koti, mutta sen sisustus ainakin osui ja upposi valkoisuuden takia. En ole vieläkään kyllästynyt täysin valkoisiin sisustuksiin ja tässäkin kodissa se toimi täydellisesti! Olen myös jotenkin aina ihan tohkeissani jos sisustuksesta löytyy jotain karvatyynyjä tai lampaantaljoja, heh :D

Wave

Tämä kohde jäi mieleeni uudenlaisen arkkitehtuurin ansiosta. Paikassa oli sen verran kyllä jonoa, että kauheasti en kuvia saanut paikalta napattua, mutta olohuoneesta/keittiöstä oli suuret ikkunat joista näkymät oli terassille ja järvelle. Sisustus sopi talon arkkitehtuurin kanssa todella hyvin yhteen, mutta itselleni en koskaan voisi kuvitella tuollaista kodiksi. Talossa oli ehkä enemmänkin "kahvilamainen" tunnelma,  joka ei tuonut itselleni ainakaan sellaista fiilistä, että siellä voisi tuntea olonsa kodikkaaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti