2017/08/11

MITÄ MULLE KUULUU JUST NYT?

Body Tommy Hilfiger | Farkut Gina Tricot | Verkkosukkikset Zeeprafashion | Kengät Spiritstore

Helou! Ajattelin tulla pitkästä aikaa kertomaan tänne ihan perinteisen kuulumispostauksen, multa kun melko harvoin kysytään että mitä mulle oikeasti kuuluu, tuntuu että kaikki tietää asiani täältä blogin kautta, vaikka en tietystikään tännekään ihan kaikkea kerro, koska haluan pitää tämän paikan mahdollisimman positiivisena. 

Kello on kohta 12 ja makoilen vieläkin sängyssä pyjama päällä. Annoin itselleni "vapaapäivän" tänään, jolloin saan rauhassa makoilla koneen kanssa lukein toisen blogeja ja samalla kirjoitella omaakin blogiani tänne. Olen koko viikon oikeastaan siivonnut vaan kotona ja ollut auttamassa muissa kotihommissa, joten nyt ajattelin että voisin viettää pävän ilman mitään suunnitelmia. Kotona oleminen kuitenkin on alkanut jo pikkuhiljaa kyllästyttämään (taas), mutta onneksi viikonlopulle on kivoja suunnitelmia tiedossa ja pääsee vähän pois täältä kotikulmiltakin! 

Muuten mun kuulumisiin ei kuulu oikeastaan mitään uutta. Hiukan tyhjä fiilis on edelleen, koska suurempia suunnitelmia ei ole tiedossa. Yritänkin elää vaan päivä kerrallaan ja koittaa keksiä jotain kivaa tekemistä jokaiselle päivälle. Nyt tänäänkin ajattelin käydä ajelemassa ja etsimässä auringonkukkia ja kulkea kameran kanssa kuvailemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti