2017/08/20

IKEAN OSTOKSET

Viikko sitten tuli pyörähdettyä Ikeassa samalla kun käytiin Tampereella ja nyt ajattelinkin kirjoitella siitä ihan omaa postausta, mitä kaikkea ostinkaan tuolla reissulla! Teen aina Ikean sovelluksessa ostoslistan valmiiksi, joten turhia heräteostoksia ei tule niinkään tehtyä ja muistaa varmasti kaiken (silti kotona huomaa, että olisi tarvinnut jotain ja uusi Ikean reissu on taas tiedossa..) Nyt ostoslistalla olikin enimmäkseen keittiöön tarvittavia juttuja!

Meinasin Nykissä ollessa ostaa kultaiset aterimet, mutta en sitten kuitenkaan ostanut ja kotona se alkoikin sitten harmittamaan. Elloksen kultaiset aterimet oli loppuunmyyty, mutta onneksi Ikeasta löytyi! Toivottavasti nämä kestäisi käytössä mahdollisimman pitkään. Aterimien lisäksi ostin myös terassille omat tabletit. Tabletit 3,99e/kpl. Kuuden hengen kultaiset aterimet 59e

Keittiön kaapit oli myös tarkoitus saada vihdoin kunnon järjestykseen, harmikseni ostin noita Droppar-kulhoja vaan liian vähän! Isojen kulhojen lisäksi ostin myös muutaman maustepurkin lisää ja näin maustelaatikko näyttää siistimmälle ja järjestelmällisemmälle. Isommat Droppar-kulhot 2,99e/kpl, maustepurkit 1,99e/2kpl

Myöskin lasit on mennyt meillä täysin uusiksi ja näistä Flimra-laseista olin haaveillut jo jonkin aikaa. Lasit 1,99e/kpl

Yksi heräteostos kuitenkin kuului ostoksiin jonka bongasin kassojen läheltä. Tällaista "tyllikatosta" olen jo hetken aikaa miettinyt takapihalle, kun otin viimekesäiset verhot pois (jotka lepatti vaan tuulessa ympäriinsä, eli ei kovin toimiva vaihtoehto :D) ja onneksi ostinkin tämän, koska tuolla nurkassa on superihanaa viettää nyt tunnelmallisia kesäiltoja! Tylliverho 9,99e6 kommenttia:

 1. Kivoja hankintoja olet tehnyt! Nuita laseja olen itsekkin ihastellut tietämättömänä että mistä ne sitten saisi ostettua. Eli ikeasta löytyy ne siis ?:) tiedä vaikka meiltäkin löytyisi joskus.

  VastaaPoista
 2. Wautsi, aivan ihania ostoksia! Mä kävin myös tänään Ikeassa, joten vois myös postailla tämmöisen postauksen ♥ Näistä saa kivasti vinkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn kyllä kurkkaamassa jos teet sellaisen postauksen, niitä on aina kiva lukea ja mahdollisesti just saa uusia vinkkejä! :)

   Poista
 3. Tosi kivoja ostoksia! Ihana tuo maustepurkki idea! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää kans tykkäsin kun mukaan ei lähteny mitään turhaa :) dc-fixillä saa kivasti uutta ilmettä!

   Poista