2017/12/11

LUUKKU 11: ERILAISIA JOULULAHJAPAKETTEJA


Vihdoin kaikki joululahjat on hankittu ja viimeinen urakka tässä lahjaepisodissa olisikin niiden paketoiminen! Olen aina omistanut hiukan jotain "tonttugeeniä", koska rakastan nimittäin lahjojen paketointia. Meidän kuusenkin alla on tällä hetkellä enemmän niitä valepaketteja, kuin oikeita joululahjoja, heh :D

Yleensä paketit tulee tehtyä melko samalla kaavalla. Paperi ympärille, teipillä kiinni ja lopuksi nauha ympärille, vola! Tänä vuonna kuitenkin aloin tosiaan tekemään näitä "valepaketteja" kuusen alle koristeeksi ja halusinkin että jokainen paketti olisi erilainen. Koristeluun käytin perinteisen lahjapaperin lisäksi myös käpyjä, rusetteja, erivärisiä nauhoja, tekoturkista, joulupalleroita ja oikeastaan vähän kaikkea, mitä sieltä askartelulootasta löytyikään!

 Nyt sitten näiden valepakettien lisäksi olisi tarkoitus paketoida ihan niitä oikeitakin lahjoja ja niihin olisi myös tarkoitus keksiä jotkut kivat nimilaput. Nimilappujen lisäksi ajattelin laittaa lahjoista roikkumaan myös pienet pussukat, jonka sisään laittaisin jonkun joulutervehdyksen tai joulukarkin.

Tän tontun olisi myös tarkoitus pakata kaikki oikeat lahjat johonkin pussukkaan ja kuljettaa ne Leville saakka hengissä. Toivottavasti kaikki lahjat pysyisivät koossa ja siistinä perille saakka!

8 kommenttia:

 1. Aika ovelia nuo valepaketit! Ja kauniita :) Usein itse paketoin kierräysmateriaaleja käyttäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah eikös! :D Noista kierrätysmateriaaleistakin saa varmasti kauniita paketteja aikaiseksi :)!

   Poista
 2. Kauniita paketteja! Mä myös käytin yhteen koristeeksi piparkakkumuottia, joka oli helppo sitoa sinne nauhan mukaan ympärille. Mutta vois tietty vielä käydä käpy-bongailulla jos niitä sit sais paketteihin kiinni :D

  Katri, finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset! Noihinhan voi laittaa roikkumaan vaikka ja mitä ja toi piparimuotti on tosi hyvä lahja laittaa mukaan :)

   Poista
 3. Näin vaaleanpunaisen fanina on pakko kysyä, että mistä oot hommannu tuon laatikon tai paperit siihen ympärille? Haluun myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeassa siis löytyi askarteluosastolta tuollaisia pieniä laatikoita, siinä tuli mukana kolme eriväristä laatikkoa ja yksi oli tosiaan tuollainen söpö vaaleanpunainen! Näitä pitäisi itsekin käydä hakemassa lisää :)

   Poista