2017/12/30

MITÄ PUKKI TOI?

Pinkki neule TÄÄLTÄ (gifted) 

Heippa! Tulin pikaisesti tänne kirjoittelemaan, mikäköhän kirjoitusvimma mulla on, kun jaksan tuon joulukalenterinkin jälkeen vielä tehdä postauksia hahah?! Halusinkin tulla esittelemään tänne blogin puolelle vielä muutamat lahjat, jotka joulupukki toi! Kamerasta ja meikkipöydästä kirjoittelinkin jo aiemmin postaukset ja mikäli et ole vielä kurkannut niitä, niin löydät ne täältä ja täältä. 

Timberlandin valkoiset kengät löytyikin jo tuolta toivelistaltani ja nämä sain jo käyttööni hiukan etukäteen, kuten olette varmaan joistakin asukuvista huomanneetkin! Nämä on kuitenkin superhyvät kengät etenkin näin talveksi ja voisin hyvin ottaa näitä Timberlandeja useammassakin eri värissä!

Peuran pääkallo. Tätä olin etsiskellyt tässä parin kuukauden aikana, mutta täydellistä yksilöä ei kuitenkaan tullut vastaan missään. Nyt kuitenkin isäni ja äitipuoleni oli muistanut toiveeni ja löysivät näin hienon kallon mulle synttärilahjaksi! Vielä en tiedä mihin tämä meillä tulee, mutta toivottavasti joskus saisin tämän johonkin eteiseen avainnaulakoksi.

Sisustus Magiaa - Milla Alftan. Sisustuskirja, joka oli haaveena pitkään! Siskopuoleni oli ilmeisesti osannut lukea lahjatoivelistaani blogin puolelta? ;)

Sitten myöskin lahja itselleni, eli uudet hiustenpidennykset! Jouduin jonottamaan tätä haluamaani hiussävyä hetken aikaa Milk&Blushilta, mutta onneksi hiukset tulivat juuri ennen joulua. Olen ollut kyllä todella tyytyväinen Milk&Blushin hiuksiin, viimeisimmät olivat käytössäni puolen vuoden ajan!

Näiden lisäksi sain myös lahjakortteja, teetä, suklaata, skumppaa, sukkia ja saippuaa, eli kaikki lahjat tulevat varmasti käyttöön tulevaisuudessa! Kiitoksia vielä kaikille lahjojen antajille!



6 kommenttia:

  1. Ihanilla lahjoilla sua muistettu! <3 Ja tuo kallo on ihan överimagee!! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä muuta sano! nää lahjat oli kyllä ihania! <3

      Poista
  2. Upea kallo! Mullakin on ollut peuran kallo haaveena, mutta vielä ei ole sopivaa sattunut kohdalle. Sitä oikeaa odotellessa tosin tuli syksyllä ostettua pikkuvikainen supikoiran kallo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, mäkin etsin kauan aikaa tällaista, mutta just sitä sopivaa ei vaan löytynyt :) onneksi se löytyi kuitenkin lahjaksi ja oli juuri sellainen kuin toivoinkin!

      Poista
  3. Toi kallo on tosi hieno, toivottavasti keksit sen johonkin. Mä en kyllä ehkä siitä tekisi avaintelinettä - mun mielestä se säilyisi paremmin kun sen saisi esille johonkin + kivan avainnaulakon pystyy tekemään vaikka hienoon tarjottimeen helpommin - ainakin meillä on tämmönen itsetehty avainnaulakko tarjottimesta ja se on ihan huikea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, en olekaan kuullut että tarjottimesta voi tehdä avainnaulakon! :) meillähän on kyllä avaimille omat koukut eteisessä, joten täällä tuo ei tule avainnaulakoksi. Mietin myös ihan vaan seinälle tuota, tai sitten vaatehuoneeseen jotenkin korutelineeksikin!

      Poista