2017/12/13

LUUKKU 13: BLOGI 6V!


Miina Karoliina- blogini täyttää tänään kuusi vuotta, jee! Tuntuu kyllä, että tätä harrastusta olisi ollut takanapäin jo kauemminkin aikaa, mutta ennen tätä blogiahan minulla on ollut yksi yksityinen blogi, jota kirjoittelin varmaan parin vuoden ajan.

Miten bloggaus on sitten muuttunut omalta osaltani tässä kuuden vuoden aikana? Aika moni muisteleekin niitä vanhoja aikoja, jolloin blogit olivat vasta uusi juttu ja niihin napsittiin vähän huolimattomasti kuvia ja kirjoiteltiin lyhyitä päiväkirjamaisia tekstejä. Tämäkin blogi on alkanut niistä ajoista, mutta olen aina halunnut kuitenkin panostaa tähän ja kehittyä tässä harrastuksessa eteenpäin.


Blogini tarinan olenkin jo aiemmin kertonut ja sen postauksen löydätkin täältä. Blogiharrastus lähti mulla ehkä hiukan käyntiin jo IRC-gallerian ajoilta. Mehän vietettiin kavereiden kanssa päiviä kuvaillen kaikkia hölmöjä kuvia ja vaihdoimme vaatteita varmaan viisi kertaa kuvauksien aikana, joten valokuvaaminen olikin jo osa arkeani. Tykkäsin myös kirjoittaa, mutta en oikein koskaan halunnut kirjoittaa mitään julkisesti. Silloin aloitinkin kirjoittelemaan Buzznettiin yksityistä blogia ja sitten tasan kuusi vuotta sitten, aloin kirjoittelemaan Bloggeriin. Tulloin en osannut juurikaan mitään, en osannut tehdä kunnon banneria blogiini, en osannut laittaa kuvia edes suuremmaksi blogisivustolle, eikä silloin ollut tietoakaan mistään yhteistyökumppaneista!

Nyt tänä päivänä, kuusi vuotta myöhemmin harrastukseeni kuluu useita tunteja viikossa, joskus jopa saatan istua useita tunteja päivässäkin koneella. Koneella istumisen lisäksi harrastukseni sisältää pitkiä kuvaussessioita, yhteistyökumppaneita, blogitapahtumia jne. Harrastukseeni on uponnut useita satoja euroja, kun käytössäni on kaksi läppäriä, kaksi kameraa, kaksi objektiivia, puhelin ja lisäsalama.

Blogin kautta olen myös päässyt tutustumaan uusiin ihmisiin ja te ihanat lukijat jaksattekin piristää minua useasti ihanilla kommenteilla, niistä suuri kiitos teille! Jatkan siis vieläkin tätä hölpöttelyä ja kuvailua täällä ruudun takana, eli mun blogiura ei ole hiipumassa, vaikka muuten blogit alkaisivatkin olemaan jo last season! Toivon mukaan tekin pysytte vielä siellä mukana mahdollisimman pitkään!


8 kommenttia:

 1. Ootpa kerennyt bloggailemaan jo pitkään! Tykkään blogistasi kovasti, ja tämähän on mainio harrastus myös juuri siksi, että se tuottaa paljon iloa myös monelle lukijalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun jaksat aina tulla kommentoimaan tänne aktiivisesti, se tietysti pitää tämän blogi-innon päällä vielä paremmin! Teitä lukijoita on kiva piristää täällä!<3

   Poista
 2. Oletpa tosiaan jo pitkään bloggaillut. Sinulla on hyvä, monipuolinen blogi ja sitä mielenkiintoista aina seurata. Kiva kuulla että jatkat meidän lukijoiden ilona vielä bloggailua! En tiedä miten suosittuja blogit ennen olivat, mutta nykyään minusta tuntuu että meitä bloggaajia on aika paljon .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, onneksi olen jaksanut pitää tämän innon tätä harrastuata kohtaan! :) ihana kun säkin oot seuraillut mun blogia tässä jo kauan aikaa ja kiva saada sultakin kommentteja tänne! Nyt on tosiaan blogeja niin paljon, mutta toisaalta näitä "vanhempia" bloggaajia ei olekaan enää niin montaa jäljellä.

   Poista
 3. Onnittelut! Uskomatonta, että joku jaksaa niin pitkään, oma blogi ehkä kohta pari vuotta vanha ja vielä uumoilen ja haaveilen ja mietin, miten sitä voisi kehittää. Ehkä oma ajan puute töiden ja muiden asioiden ohella ja erittäin pimeä sisustus riistää oman bloggaamisen suurinta kehitystä. Mutta sulla on tasalaatuisesti hyviä postauksia, upeita kuvia ja tosi mielenkiintoisia aiheita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi ja minä kiitetään ja kumarretaan! <3 Sultakin on kiva saada kommentteja tänne blogin puolelle, niin kiva päästä tutustumaan teihin lukijoihinkin! ja tuo on kyllä totta, itsellänikin on ollut haasteita bloggaamisen kanssa kun on käynyt töissä, aina ei aika riitä kaikkeen, mutta pääasia että kirjoittelee sillon kun kerkeää ja on inspistä :) Voisitkos mahdollisesti kuvailla vaikka ulkona, jos sisällä ei löydy tarpeeksi hyviä taustoja tai on liian pimeää? Mä olen kans tehnyt kartongille ihan tapetista taustoja, joita käytän kuvauksissa!

   Poista
 4. Paljon onnea blogille <3 Mun oma blogi on pikkusen vanhempi kuin sun, tai no virallisesti ei, mutta bloggaillu oon sen 6,5v. Pidetään huoli ettei blogeista tuu last season! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänk juu! <3 Sinäkin oot sitten kirjoitellut kauan aikaa! :) Ja tosiaankin pidetään huoli että jatketaan tätä bloggailua! <3

   Poista