2017/12/20

LUUKKU 20: MISTÄ ON MUN JOULU TEHTY?

Hihii jouluun on enää neljä päivää jäljellä!! Vaikka kirjoittelenkin tätä postausta hiukan silmät puoliummessa vielä, niin silti ihana miettiä jouluisia juttuja. Mulla on nyt hetken aikaa ollut joulufiilis jo vähän laskussa ehkä tämän kiireen takia, mutta uskon sen tulevan takaisin kun pääsemme kotiutumaan Levin upeisiin talvisiin maisemiin! Mietin kyllä edelleenkin, jaksaisinko raahata meidän joulukuusen mukana sinne.. :D Mun joulussa ei ole kauheasti perinteitä, aikaisempina vuosina ollaan oltu yleensä kotosalla vaan syömässä ja käyty haudoilla jouluaattona.Nyt kuitenkin kurkataan juttuihin mitä kuuluu tänä vuonna mun joulunviettoon!


... liikaa jouluruokaa jota syön monta päivää putkeen. Lautaseltani löytyy varmasti joulukinkkua, maksalaatikkoa, porkkanalaatikkoa sekä homejuustoa.

... tietysti muutamien lahjojen antamista. Olen tainnut jo avata suurimmat osat omista lahjoistani, joten niitä tuskin on kauheasti aukaistavana enää jouluaattona!

... kinkun paistamisesta! Tässä olen onnistunut tähän mennessä joka vuosi, joten aion varmasti olla se kinkkumestari tänäkin vuonna!

... punaisista, mukavista ja lämpöisistä vaatteista. Voitte varmaan arvata, mihin neuleeseen pukeudun aattona?

 ... glögin tuoksuisista kynttilöistä. Näistä on tullut ehdottomasti lemppari kynttilätuoksuni tänä jouluna!

... vaaleasta glögistä ja suklaaövereistä

... jouluisista ohjelmista jota tulee pitkin päivää telkkarista, Joulupukin kuumalinja, Noitarumpu, Lumiukko ja Samu sirkan joulutervehdys.

... joululaulujen kuuntelusta! Uskokaa tai älkää, mutta en ole vieläkään kyllästynyt kuuntelemaan joululauluja :D

... perheenjäsenten kanssa ajan vietosta, sohvalla löhöilyä takkatulen ääressä.

... ja tänä vuonna joulu vietetään ihanissa Lapin maisemissa suurien lumikinosten keskellä!!


Neule Cubus | Nahkalegginssit Zeeprafashion | Laukku Louis Vuitton | Kello Michael Kors | Saappaat Järvenpäästä



2 kommenttia:

  1. Mukava postaus ja ihanat kuvat! Toi neule sopii kyllä niin hyvin värin puolesta tohon nahkahousu-lookkiin. Jouluna kuuluukin vetää vähän karkki ja ruokaöverit, mutta jos tota kinkkua tulee syötyä parikin viikkoa niin alkaa se puuduttamaan.. Vielä olisi kinkku paistettavana :)

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitokset Katri! :) Joo kyllä kinkkuöverit tulee aina vedettyä niin että ei tarvitse syödä sitä kuin vasta seuraavana jouluna hahah! Meilläkin kinkku paistetaan vasta jouluaattoa edeltävänä päivänä :)

      Poista