2017/12/14

LUUKKU 14: JOULUKUUN BETTE BOX + ALEKOODI!

Tänään kurkataankin kolmanteen Bette Boxiin, joka kolahti postiautomaattiin viime viikolla! Tämä joulukuun paketti olikin ehdoton lempparini näistä kolmesta paketista (lokakuun ja marraskuun paketteihin pääset tästä ja tästä) Tällä kertaa paketista löytyi monta uutta juttua, jotka varmasti pääsevät käyttöön jatkossakin!

Ensimmäinen tuote olikin Sally Hansen Miracle gel - kynsilakkaduo. Värilakka reagoi päällyslakan kanssa, jolloin geelimanikyyri kovettuu luonnonvalossa. Ihanan jouluinen sävy, jonka luvataan pysyvän kynsillä kauniina jopa 14 päivää. Kokeilinkin heti jo tuotetta, mutta tämä lähti omilta kynsiltäni ainakin liuskottumaan samalla tavalla, kuin esimerkiksi Essien lakat, eli ei kestänyt kuin päivän hyvänä. Tietysti nämäkin saattavat toimia eritavalla erilaisissa kynsissä! Nyt joulun aikaan kuitenkin tämä pääsee ehdottomasti käyttööni. Ovh. 25e/2 x 14,7ml)

Toisena löytyikin Real Techinquesin Miracle complexion sponge - meikkisieni. Tässä meikkisienessä olikin erilainen muotoilu, kuin tavallisissa beautyblendereissä! Pieni kulma meikkisienessä helpottaa meikkivoiteen levittämistä ja itselläni olikin juuri ostoslistalla uusi blenderi hankittavana, joten tämä oli ehdottomasi yksi suosikkini tästä boksista! Ovh 10.90e

Nyt myös paketista löytyi itselleni tuttu tuote. Maybeautyn The incredible Face Mask - kasvonaamio. Tätä on tullut kokeiltua omalle kasvoille muutaman kerran, mutta itselläni ei ole oikestaan sen suurempia iho-ongelmia, niin tälle ei ole niin paljoa käyttöä. Näitä saa tilattua Maybeautyltä isomman pakkauksen, jonka hinta on 25 euroa.

Sitten ehkä ykköstuote tässä paketissa - Lumenen Lähde Artic Dew - tehokosteuttava seerumi. Ihastuin tähän tuotteeseen melkolailla, koska seerumi jättää ihon kimmoisaksi ja heleäksi. Tuotteeseen onkin käytetty pohjoista lähdevettä, koivunmahlaa, pohjoista levää sekä hyaluronihappoa. Kuulostaa melko jännältä yhdistelmältä, mutta seerumi on ihanan kevyttä iholla, mutta samalla kosteuttaa superhyvin! Seerumin hinta on 24,90e.


Lisää kosteuttavia tuotteita kuivalle iholle! Avene xeracalm A.D cleansing oil - puhdistusöljy sekä  Avene xeracalm A.D cream - kosteusvoide. Nämä toimivat hyvin yhdessä, ensin iho puhdistetaan öljyn avulla ja sitten levitetään vielä kosteuttava voide. Nämäkin ovat olleet jo käytössäni, koska ihoni on melko kuiva, varsinkin näin talven aikaan. Näitä löytää apteekin hyllyltä hintaan 22,90 e/ per tuote.

Paketista löytyi myös testiin Jordanin Easy Clean Flosser - hammaslankain. Olen todella laiska lankailemaan hampaita, koska käytössäni on ollut melko surkeat lankaimet. Tämä pääseekin nyt testiin ja toivoisin että innostuisin tästä lankaushommasta enemmän! Näitä löytyy kaupasta vaihtopäiden kanssa hintaan 4 euroa.


Sekä viimeisenä testiin sai vielä Policen Legend - tuoksunäyte! Tuoksu joka koostuu herukoista, bergamontista sekä valkoisista kukista. Olen niin makeiden tuoksujen ystävä, joten tämä tuoksu ei tuoksunut omaan nokkaan mitenkään erikoiselta!

Nyt mulla olisi tarjolla myös alekoodi, jolla saat tilattua tammikuun Bette Boxin hintaan 13,90e (normaalisti 18,90e/kk) Alennuksen saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä paketista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta. Käytä siis tilauksessa koodia JOULU5 (tarjous voimassa 24.12.2017 saakka!)

Yhteistyössä Bette Box

4 kommenttia:

  1. Tuo Lumenen seerumi on alkanut houkuttelemaan aika paljon, kun siitä on saanut nyt niin monesta blogista lukea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan kyllä testaamaan, toi on kyllä tosi hyvä tuote :)

      Poista
  2. Tää oli musta myös ihan kiva boksi, sulla ihanat valoisat kuvat -mulla tuli vaan pimeä Youtube video :D Mutta saattaa olla että koodin tulen täältä katsomaan myöhemmin jos päätänkin tilata tammikuun laatikon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä huippukiva boksi! :) Hyvä jos saat alekoodin käyttöösi :)

      Poista