2017/12/26

JOULUTERVEISET

Ihanaa Tapaninpäivää täältä kylmästä Pohjois-Suomesta! Meillä joulu meni rauhallisissa merkeissä, mulla vaan oli hiukan kadoksissa sellainen "the-joulfiilis". Olin jo aika innoissani joulun tulosta joskus tuossa marraskuun lopulla, mutta en tiedä tuliko joulukiintiöni täyteen, vai hävisikö joulufiilis tipotiehensä kiireisten päivien aikana, mutta jouluaattona ei ollut enää sellaista "jee nyt on joulu-fiilistä". Ajattelin, että tämä luminen Lappi toisi mulle sen jouluhypetyksen takaisin, mutta ehkä ensi vuonna otan vielä mukaani tänne sen joulukuusen, koristeet ja ruman jouluvillapaidan (ja ehkä aloitan myös sen jouluintoilun vasta joulukuun puolella !!)

Jouluaatto kuitenkin meni mukavissa merkeissä. Aamulla heräsin jo kahdeksan aikaan ottamaan kinkun uunista ja aloin katsomaan Joulupukin Kuumalinjaa. Äitini herättyä saatiin sitten aamupalaksi riisipuuroa ja sen jälkeen suunnattiin kuvaamaan asukuvia tunturin huipulle, ihaniin vaaleanpunaisiin maisemiin! Aamujuttujen jälkeen löhöiltiinkin sitten vaan mökillä, syötiin kunnon jouluruokaa, avattiin joululahjoja ja käytiin tietty joulusaunassa.

Kuitenkin ihana päästä viettämään joulua tänne talvisiin maisemiin! Tulenkin kirjoittelemaan teille Levistä omaa postausta hiukan myöhemmin, kohta suuntaammekin illalliselle igluravintolaan!

Toivottavasti sulla oli myös ihana ja rauhallinen joulu6 kommenttia:

 1. Noniin, nyt niitä tunturisia asukuvia odotellessa :) Ja muutenkin ne maisemat siellä on ihan muuta luokkaa kun täällä etelä-Suomessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ihania tunturi kuvia on kyllä luvassa tänne blogin puolelle aivan lähipäivinä! :)

   Poista
 2. Oon kyllä niin kade sulle, ko saat viettää joulun siellä joulun ihmemaassa!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kyllä viettää tuolla aina jokaisen talven, se on kyllä todellinen ihmemaa<3

   Poista
 3. Ihanan kuuloinen joulu, vaikka olikin se joulufiilis vähän hukassa. Ja en kestä, miten söpö tuo nallepaketti on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se joulu tulee ja menee joka vuosi, oli fiilis tai ei :)! Toi nallepaketti oli kyllä supersöpö!

   Poista