2017/12/18

LUUKKU 18: STARTTAUS JOULUVIIKKOON




Tällä viikolla alkaa tosiaan valmistautuminen joulua varten, ihmettelen edelleenkin miten aika meneekin niin nopeaa vauhtia? Juurihan tässä kuussa avattiin vasta ensimmäinen luukku joulukalenterista ja nyt sitten tällä viikolla onkin jo jouluaatto?!

Nyt mulla onkin monenlaista tekemistä ennen reissuun lähtöä, erilaisia töitä, siivoushommia, joulukorttien ja lahjojen viemistä, pakkailua ja sitten tietty ohessa vielä blogijuttujakin! Odotan kyllä innolla loman starttaamista, ihanaa päästä perheenjäsenten kanssa viettämään joulua toiselle puolelle Suomea.

Onneksi yksi asia on tehty to-do listalta, nimittäin meidän kodin "joulusiivous"  on lattianpesua vaille valmis (jep, joudun nyt kirjoittelemaan blogia välissä kun Harri lupasi imuroida ensin ja yllättäen molemmat meistä istuskelee sohvalla.. :D)  Meillä tämä joulusiivous tarkoittaa aivan samanlaista siivousta kuin muinakin viikkoina, ainoa erikoisuus jonka nyt tässä siivouksen ohessa tein, oli uunin ja jääkaapin kunnollinen siivoaminen, mutta siivoukseen menee silti alle pari tuntia aikaa. Reissuun on kivempi lähteä, kun takaisin tullessa täällä odottaa siisti koti!

Tähän viikkoon kuuluu myös yksi spesiaali juttu, nimittäin mun synttärit! Vaikka en ole nyt jaksanut miettiä mitään synttärikekkereitä, niin olen saanut pari lahjaa jo ennakkoon! Näistä lahjoista kerronkin blogin puolella sitten myöhemmin. Blogin puolella kirjoittelin myös yhdessä luukussa tästä meidän "parisuhde joulukalenterista". Olemme joka päivä yrittäneet  muistaa nostaa aina kortin sieltä ja pääasiassa olemme onnistuneet toteuttamaankin niitä tehtäviä! Joitakin asioita on jouduttu hiukan soveltamaan, kuten viikonloppunakin ajattelin vieväni H:lle aamupalan sänkyyn, niin jouduinkin viemään sen sohvalle kun toinen halusikin jo pelata pleikkaria :D Mutta kivaa yhteistä aikaa ja tekemistä ollaan saatu arjen kiireiden keskelle, vaikka välillä kaikkia tehtäviä ei saakkaan saman päivän aikana järjestettyä!

Mites sä oot alkanut valmistautua jouluun? 

 Takki Vila | Legginsit adidas | Kengät Nike | Huivi Gina Tricot


2 kommenttia:

 1. Ooh, ihania synttäreitä! Täällä myös joulusiivous hoidossa, viikko sitten pesin lattiat laminaattipesulla oikein kunnolla. Nyt tuntuu että selkeästi valo toisella puolella huonetta peilaantuu lattiaan selkeästi aiempaa paremmin. Pitäisi jaksaa putsata lattiat oikeasti useammin ihan kunnolla :S

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Katri!<3 mä kans joskus kauhistelen kun koirista on jäänyt lattiaan likaisia jälkiä jotka näkyy sitten valo vasten, pitäisi varmaan täälläkin pestä lattioita useammin! :D

   Poista