2017/12/23

LUUKKU 23: LEVIN PAKKAUSVIDEO
Toiseksi viimeiseen luukkuun sain kuvattua ihan ekaa kertaa tällaista höpöttelyvideota! Nyt kun vihdoin sain uuden kameran käyttöön missä saa helposti kuvattua videoita, niin teinkin tänne tällaisen pakkausvideon.

En ole vielä kovinkaan mestari näissä videon tekemishommissa, meinasin jo menettää hermoni videoiden yhdistelyssä, kaiken taustamusiikin yhdistämisessä ja videon lataamisessa.. :D Ehkä nämä
videot onnistuu sitten paremmin, kunhan näitä vaan tulisi tehtyä enemmän. Kertokaa kuitenkin mitä mieltä olette tästä videosta ja voitte myös ehdottaa millaisia videoita kuvaisin tänne blogin puolella jatkossakin!


Taisin tässä kuussa tehdä postausennätyksen, huomennahan tulee vielä viimeinen joulukalenterin luukku ja sitten postauksia onkin tullut tehtyä tässä kuussa 24 kappaletta! Ehkä kuitenkin joulun jälkeen voisin yrittää tulla postailemaan teille jotain kivoja Lappi kuvia, mutta nyt aion kyllä keskittyä vaan joulunviettoon ja sulkea läppärin ainakin huomiseksi päiväksi. Ihanaa joulunaikaa sinne ruudun taakse!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti